Et laboratorie av ypperste klasse!

Når kunststudentene i Bergen denne høsten har tatt i bruk praktbygget signert Snøhetta, er det Icare Medical AS som har tegnet og levert utstyret til verksteder og laboratorier.

Det er ved disse benkene morgendagens norske kunstnere skal studere ulike teknikker, og finne frem til sitt særegne uttrykk. Selve hjertet i det nye kunstfakultetet.

Robust og brukervennlig

Det finnes ikke tegninger på dette, og vi har spesialdesignet benker, levert brannsikre kjemikalieskap og avtrekkskap for sikker håndtering av væsker i tillegg til vaskeprosesser for design- og kunststudentene. Det er viktig med kvalitet og gode løsninger for brukerne.

Innredning fra Waldner

Produktene fra som skal vare i mange år, og i et slikt praktbygg er estetikken gjeldende i hver detalj. I tillegg til at utstyret skal vært robust og brukervennlig, tåle kjemikalier og hard bruk.  Vi har levert spesialinnredninger til laboratorier og avtrekkskap.

Vi er leverandører av Waldner, og leverer både rådgivning og innredning. Oppdraget er spesielt og Telemarksavisa har skrevet en sak om oppdraget Fikk prestisjeprosjekt.

Er det noe du lurer på så ta kontakt!

Se oppslaget i TA (Telemarksavisa)

Spesialbenker i syrefast rustfritt stål til fotoverkstedet. Digital temperaturstyring og hev/senk for universal utforming. Designet er unikt og tilpasset kundens behov.

Brannsikre kjemikalieskap er levert til verkstedene.

Avtrekkskapet til fotoverkstedet for sikker håndtering av kjemikalier.

Overskap i høytrykkslaminat og syrefaste nedtrekk-/avtrekksbenker under montasje.